Hírek, Újdonságok, Érdekességek

    Nyúl magyarosan I.

             

    HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:

    1 közepes nyúl, szalonna, vöröshagyma, pirospaprika, só, bors

             

    1. Csontozzuk ki a nyulat, és a húsát filézzük. Készítsünk elő szalonnát, hagymát, sót és borsot. 3. Főzzünk húslevesalapot, majd öntsük a serpenyőbe helyezett nyúlra és főzzük.
    2. Tegyünk egy serpenyőbe néhány karika vágott hagymát, és arra fektessük a nyúlhúsfiléket. 4. Még mielőtt teljesen megfőne, öntsünk bele paradicsommártást és szórjuk meg csípős paprikával. Köretnek burgonyát ajánlunk.

     *Somlai Sándor 126 étel nyúlhúsból receptgyűjtemény(-éből)

     


     

     


     

     

    Dél-zselici nyúlpaprikás

     

     

     

     

     

    Dél-zselici (nyúl)húsospalacsinta

     

     

     

     

    Sült nyúl

     

     

     

    Dél-zselici paprikás füstöltnyúllal

     

     

     

    Rántott nyúlfinomságok

     

     

     

    Dél-zselici savanyú nyúlleves